Tuesday, 6 March 2012

TUDUNG 4 SEGI YANG AWESOME

ok, shida tau masih ramai yang suka tudung 4 segi kan. shida pun suka pakai, sebab dia boleh buat muncung dan boleh selempangkan saja. so, apabila shida tengok tudung 4 segi ni x tahan terus beli. memang best pakai dan senang dibentuk. 

tudung 4 segi ni boleh buat macam-macam gaya tau. kain dia memang best dan kalau pakai nampak elegan giteww....wahhhh

PRICE = RM15 each (1 helai)
                                                   RM25 (2helai ) - tidak termasuk postage ye

left - cara pakai macam biasa, lipat dan selempangkan
center - shida buat ala-ala selendang
right - shida pakai macam biasa juga, cuma pakai ngan inner

stripe 1
hitam belang kelabu

stripe 2
pink belang hitam

stripe 3
hitam belang merah

stripe 4
hitam belang gold

stripe 5
merah belang kelabu

1 comment:

afifaa. said...

Kak nak tanya. Ada lagi tak tudung ni?