Thursday, 17 November 2011

SYRIA COTTON PLAIN (RM14each)


syria ni dah lama kot malah shida antara yang terawal jual. memang popular dulu tapi masih diminati sampai sekarang. sebab masih ramai yang order ngan shida, sebab tu shida upload color yang baru. memang banyak kaler dia, kalau ada shida upload lagi. harga masih sama macam dulu sebab harga ngan pemborong pun masih x turun2. paling best kalau nak buat aktiviti sport
biru muda
merah


green apple

oren

dull purple

turqoise

kelabu gelap

dull green

kuning

royal blue

pink sirap bandung

kuning mustad gelap

coklat kehijauan

kelabu

hijau  like rumput carpet

purple terang

kuning mustad

2 comments:

Fatin Nadia Hamzah said...

kak, jual sekodi tak? sekodi ade berape? harga?

shidaidris said...

ada, email me k
jarumbenang3@gmail.com