Tuesday, 13 September 2011

SHAWL SATIN 3 TONE (RM15 each)

hi semua, sekarang kan tengah IN shawl satin kan. mula-mula dia keluar plain tapi sekarang dah makin banyak. ada corak dan tone color. tone color ni sama macam yang dulu, tapi sebab dia letak atas kain satin, so kaler dia macam shining dan berkilau. memang cantik

dapatkan ye pasti x menyesal :) and kaler yang dah xder, shida dah restock. yeay

panjang = 156cm
lebar = 48 cm
fabrik = satin
harga = RM15 without postage


3tone - pink, purple, biru
SOLD OUT

3tone -hijau muda, hijau, hijau tua
SOLD OUT

3tone - putih, merah, maroon
SOLD OUT

3tone - kuning, oren, merah

3 tone - biru muda, biru, biru tua

3tone - kuning, oren, coklat, coklat gelap

3tone, kelabu muda, kelabu, hitam

9 comments:

O'gosh said...

Nak tanya...Yang 1st pic tu ada lagi x..akak nak..please email augustina_early@yahoo.com for the price...tq

shidaidris said...

ada yang, just email me

atiqah said...

terima international buyer tak?

shidaidris said...

terima atiqah

zura said...

beb..i ada email u...tp tak reply pon...i nak tanya 3 tone yang kelabu n oren tu ada lagi tak?

shidaidris said...

zura - shida x terima pun sebarang email dr zura. shawl tu ada, sila email ke jarumbenang3@gmail.com

ex-bearhugger said...

Salam.ade lg ke ni?

ex-bearhugger said...

Salam.ad lg ke?

ex-bearhugger said...

Salam.ade lg ke ni?