Wednesday, 29 June 2011

COTTON SHAWL SPANDEX (RM10 each)

salam darls, shida rasa happy sangat sebab berjaya beli cotton shawl spandex yang korang semua suka amat dulu....hehe. dan lagi bessstttt sebab shida berjaya mendapatkan dengan harga murah. dulu RM15 tapi sekarang RM10 saja tau, best tak?

kualiti dia sangat best ye macam pakai yang mahal, guarantee x menyesal beli
harga = RM10 each

ALL COLORS SOLD OUT

ni gambar yang lama, x sempat nak amik gambar *model sibuk*

turqoise
hijau lumut

coklat oren like bata
kelabu
kelabu gelap

biru nila
pink dull
pink

kelabu putih
coklat like coco crunch
kelabu biru gelap

putih
krim
krim terang

shocking pink
kuning mustard
purple

p/s : kaler mungkin berbeza disebabkan flash dan jugak pc
*shida suka jual tudung murah (^__^)*

8 comments:

Anonymous said...

salam, semua shawl di atas masih available ke? tq

shidaidris said...

salam dear,

buat masa sekarang semua kaler ada lagi, berminat email me k

puteri syamiera (aisyah) said...

salam.. sis, nk tnye cotton shawl spandex and inner cotton still available ke?? hrga brape erk?? postage lak camner?

bella luna said...

salam saya nak tanay awak beli stock ni kat mana?ade jual borong x?coz saya berminat nak beli...

shidaidris said...

bella luna, email me. nurmurshidah@gmail.com

shidaidris said...

puteri syamiera, email me k

shidaidris said...

puteri syamiera, email me k

Anonymous said...

shal cotton tu ade lagi ke rncang nak beli boleh x