Sunday, 10 August 2008

TUTORIAL SHAWL YG GEMPAK PUNYE


TUTORIAL 5: UTK SHAWL YG PANJANG N LEBAR

ok, ramai gak yg tanya mcm mana nk pkai pashmina, so kat cni aku upload cara-caranya. pkai mcm biasa cumenya lebihan pashmina yg gambar nom 3 tu, mskkan ke dalam baju. lps mskkan pandai2 la cover shawl tu supaya x nmpak kembung kan.... then, adjust2 yg kat luar, so die nmpak lagi kemas n x serabut, tul x?


TUTORIAL SHAWL 4 : NK BUAT SHAWL NMPK LEBIH KEMAS


cara ni lak, utk shawl yg lebar n jike sekiranya anda mempunyai bentuk muke yg kecik mcm muke adikku ni bleh cuba cara nie, ia akn membuatkan anda nmpk lbh kemas n teratur...haha


TUTORIAL 3: UNTUK SHAWL YG AGAK PANJANG


cara ni lak nk elakkan muke jd tembam gak, pakai ngan anak fara n penampilan anda akn nmpk lbh jelita.
kalau shawl yg panjang n bsr like pashmina n anda x tau camna nk buat, mskkan lebihan shawl dlm bj mcm gmbr tiga so anda x yah serabut kepala nk pk mcm mana nk buat ngan lebihan shawl tu okay

TUTORIAL 2: SHAWL BIASA NK JDKAN IA TUDUNG 4 SEGI


cara ni pelik ckit sbb stgh org x suke pakai shawlsbb takut muke di nmpk bulat tapi sbbkan die tgk shawl ni comell n trend skrg, die pun teruja la nk pakai jgk. so, bleh buat cara ni n jdkan shawl mcm tudung 4 segi.
kalau tkt muke nmpk bulat lg, sile pakai kanji atau lilin so ur shawl mmg akn jd keras

TUTORIAL 1: UNTUK SHAWL YG NORMAL



cara ni mmg selalu dipakai oleh ramai org
step die senang je


okay, i been asking many times mcm mana nk pakai shawl, dh lama nk buat cumenya x der model, so mlm td my sis dtg umah, paksa die jd model japp. so, ikut saja gmbr tu, saper kata pakai shawl susah. nanti kalau ada cara pakai yg lg best, aku upload lagii yee...adiosss

5 comments:

Anonymous said...

weh,better mu oyak step by step cara nk paka shawl tu..klu tunjuk gmba jah,org x pehe mna la..bkn jelas mna pun..huhuhuuu..muni..:)

shida is my name said...

haha...aku mls....

japilla said...

anyway thanx for tutorial shawl.......banyak cara yg bole saya gayakan lpas ni.. =)

shida is my name said...

my pleasure japilla

Lia_Lovaa said...

"salam kenal buat sahabat..mari berkunjung ketempat saya"